Maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek met de wooncoach!

Wilt u uw huis energiezuiniger en comfortabeler maken? Wilt u een lagere energierekening, maar u weet nog niet goed wat de mogelijkheden zijn en hoe u kunt beginnen? Dan is een wooncoach interessant voor u!

In 2017 is in de regio Giessenlanden gestart met de inzet van wooncoaches. Deze vrijwilligers zijn opgeleid tot wooncoach en adviseren woningeigenaren gratis en onafhankelijk over de mogelijkheden van energiebesparing en duurzame energieopwekking in hun woning. 

De wooncoaches vallen onder het regionale project 'Het Nieuwe Wonen'.

De wooncoaches hebben kennis van verschillende energiebesparende maatregelen en weten bovendien de weg in de wereld van bouw- en installatiebedrijven, professionele adviseurs en subsidies. Zij kunnen u desgewenst ook helpen bij het aanvragen van offertes, subsidies en leningen.  

In de wintermaanden worden door de coaches ook infraroodcamera’s ingezet om warmtelekken in de woning op te sporen.

Speciale actie voor de wintermaanden: meld u aan voor een warmtescan van uw woning en maak kans op 1 van de 3 gratis scans! Klik HIER voor meer informatie

Lees hieronder meer over wat de wooncoach voor u kan betekenen!

Wat kan de wooncoach voor u betekenen?

Bouwondernemers en installateurs die hun vak verstaan, zijn prima in staat u te adviseren over de beste manieren om uw woning te verbeteren, energie te besparen of duurzame energie te gebruiken. Toch kan het verstandig zijn eerst advies te vragen, voordat u een uitvoerder inschakelt. De wooncoach is onafhankelijk, weegt alle mogelijke energiebesparende maatregelen tegen elkaar af, houdt rekening met al uw wensen en wijst u desgewenst de weg naar goede uitvoerders en/of een professionele adviseur en geeft u advies over subsidies en financieringsmogelijkheden. 

Ik maak een afspraak en dan?

We maken met u een afspraak wanneer het u het beste uitkomt. De wooncoach komt dan bij u langs, bespreekt met u uw woonwensen en verzamelt gegevens over uw woning en energiegebruik. De wooncoach brengt in kaart wat de mogelijkheden zijn voor uw huis en geeft zijn bevindingen en advies weer in een kort rapportje dat kan dienen als uitgangspunt voor het aanvragen van één of meerdere offertes.

Ik wil misschien ook wel het Woonplan van E-Trias aanvragen. Kan de wooncoach ook hierbij helpen?

Ja, de wooncoach kan bijvoorbeeld samen met u de Woonfitscan invullen. Dan weet u of het Woonplan iets voor u is. U ontvangt dan van E-Trias gratis en vrijblijvend de Woonfitrapportage met inzicht in uw behoeften en ambities en mogelijkheden om uw huis te verduurzamen. Klik HIER voor meer informatie over de Woonfitscan.

Maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek

Versturen

Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden

© Noordeloos Duurzaam