Noordeloos, samen een duurzame toekomst!

Informatiemarkt Energiebesparing Noordeloos

18 december 2017

Woensdag 24 januari organiseert het Dorpsberaad Noordeloos een informatiemarkt over energiebesparing en duurzame energie voor de inwoners van Noordeloos. Bent u benieuwd hoeveel u op uw energierekening kunt besparen en een comfortabel en gezonde woning kunt krijgen? Wilt u ook tips en adviezen hoe u dit kunt doen? Nieuwsgierig naar welke maatregelen er genomen kunnen worden en hoe deze maatregelen er in de praktijk uit zien? Wilt u ook weten hoe we in Noordeloos collectief energie gaan opwekken en wat uw voordeel is?

Kom dan naar de informatiemarkt die wordt georganiseerd in het Dorpshuis! Van 16.00 tot 20.30 uur is iedereen welkom. Voor een hapje en een drankje wordt ook gezorgd!

Tijdens de Informatiemarkt zijn er ook diverse presentaties die u kunt bezoeken en zijn er partijen aanwezig die u alles kunnen laten zien en vertellen over maatregelen zoals warmtepompen, infraroodpanelen, isolatiematerialen, zonneboilers etc.

Klik HIER voor het volledige programma.

Bijeenkomst uitleg maatwerkadvies E-Trias - 22 juni

12  juni 2017

Donderdag 22 juni aanstaande is er in het Dorpshuis van Noordeloos een bijeenkomst voor de eerste bewoners van Noordeloos die een woningscan hebben laten uitvoeren. Het heeft even op zich laten wachten, maar de eerste stappen worden nu gezet. Inmiddels zijn de eerste woningen in Noordeloos gescand en zijn de maatwerkadviezen bijna gereed. Met deze adviezen kunnen bewoners de energierekening van hun woning naar 0 euro omlaag brengen.

Tijdens de komende bijeenkomst worden de maatwerkadviezen om de woning te verduurzamen door Henk Wegkamp van bouwfysisch bureau Dantuma-Wegkamp toegelicht. Mensen kunnen tijdens deze bijeenkomst vragen stellen over de adviezen die ze hebben ontvangen. Tevens krijgen de deelnemers informatie over zeer aantrekkelijke financieringsmogelijkheden.

Forse bijdrage advies verduurzaming woning

20 april 2017

Twee keer goed nieuws! 23 maart jongstleden heeft de Gemeenteraad van Giessenlanden ingestemd met een bijdrage aan de kosten van een maatwerkadvies voor energiebesparende maatregelen aan de woning. Van deze subsidie kan de eerste groep aanmelders uit Noordeloos profiteren! De Vereniging Nederlandse Gemeenten heeft bovendien een bedrag toegekend om het proces van woningverduurzaming in Noordeloos te stimuleren.

Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden

© Noordeloos Duurzaam