Zijn er subsidies of betalingsregelingen?

Dak-,vloerisolatie, isolatieglas, warmtepomp of zonnepanelen. Allemaal maatregelen die niet alleen voor een lagere energierekening zorgen, maar ook voor een comfortabeler huis, een hogere verkoopwaarde en een beter milieu.

Maar de maatregelen kosten ook geld. Kosten die je vaak terug verdiend via een lagere energierekening. Maar je moet de aanschaf- en aanlegkosten wel eerst betalen. Hoe betaal je zo'n investering? 

Subsidies helpen uiteraard om de kosten te verlagen. In 2018 zal naar alle waarschijnlijkheid weer nieuwe subsidiepotjes komen. Maak hier zoveel mogelijk gebruik van. Daarnaast heeft de Gemeente Giessenlanden een zeer aantrekkelijke Duurzaamheidslening beschikbaar gesteld. Deze is speciaal voor woningeigenaren, maar ook huurders kunnen hier gebruik van maken.

Kijk hieronder voor meer informatie over de mogelijkheden.

Kan ik subsidie of een lening krijgen voor energiebesparing? 

Ontdek in twee stappen of er subsidies en aantrekkelijke leningen zijn om uw woning energiezuiniger te maken. Zo wordt energie besparen en zelf opwekken nog voordeliger.

Check beschikbare subsidies en leningen

Voordelig energie besparen met de Duurzaamheidslening Gemeente Giessenlanden

De gemeente Giessenlanden heeft een Duurzaamheidslening beschikbaar gesteld. Hiermee kunt u tegen aantrekkelijke voorwaarden en een lage rente energiebesparende maatregelen in en aan uw woning financieren. Denk aan gevel-/dak-/vloerisolatie, isolatieglas, een warmtepomp, zonneboiler of zonnepanelen.

In de maatwerkadviezen voor energiesparing die in Noordeloos worden uitgevoerd, wordt de Duurzaamheidslening ook meegenomen in de berekeningen. U ziet precies hoe de lening kan worden gefinancierd uit de besparing op uw energielasten. 

kijk hier voor een rekenvoorbeeld

Vragen over subsidies of leningen?

Heeft u vragen over subsidies of leningen en/of kunt u wel wat hulp gebruiken bij het indienen van de aanvraag hiervoor? Ook hiervoor kunt u contact opnemen met een Wooncoach. Bel 0345 - 254 030 of maak een afspraak voor een adviesgesprek. 

Klik HIER voor meer informatie over de wooncoach.

Heeft u een vraag over de Duurzaamheidslening? Klik HIER voor meer informatie hierover

Maak een afspraak voor een adviesgesprek

Versturen

Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden

© Noordeloos Duurzaam